Друк

На базі 10 ЦНАПів області створено Центри рекрутингу

.

Рекрутингові центри розташований у приміщенні ЦНАП, тут громадяни можуть отримати інформацію та консультацію щодо служби у силах оборони та за бажанням рекрутуватися на обрану військову посаду й частину. В цих приміщеннях не проводяться заходи з вручення повісток.

Друк

#безбарєрність: У Житомирській ОВА відбулася чергова «Година безбар’єрності». ФОТО. ВІДЕО

.

У Житомирській обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання Ради безбар’єрності за участю радниці-уповноваженої Президента України з питань безбар’єрності Тетяни Ломакіної.

 

Друк

День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

.

Сьогодні начальник районної військової адміністрації Іван Туровський і перший заступник начальника РВА Юрій Оханський поклали квіти до пам'ятників, пам’ятних знаків і  могил загиблих воїнів в містах Звягель і Баранівка.

Друк

Служба зайнятості закликає заклади профтехосвіти до активнішої співпраці у навчанні дорослого населення за ваучерами

.

У Житомирській області всього 14 закладів освіти, які мають ліцензії на перепідготовку за робітничими професіями та на підвищення кваліфікації. Однак поки лише шість із них здійснюють навчання за ваучерами, які видає служба зайнятості. Це, передусім, житомирські заклади — центр профтехосвіти, центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення, центр сфери обслуговування, вище професійне технологічне училище, а також Малинський професійний ліцей та ТОВ «Технічний ліцей».

Друк

#ПрозорістьТаПідзвітність: На Житомирщині у квітні було оголошено понад 50 публічних закупівель

.

Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжує моніторинг та аналіз тендерних закупівель, зокрема у квітні поточного року на території Житомирської області було оголошено більше ніж 50 публічних закупівель.