Друк

БО "Центр волонтерства та захисту" передала дитячий одяг, вітаміни та дитяче харчування для діток району

.

Благодійна організація "Центр волонтерства та захисту" спільно з Відокремленим підрозділом української спілки ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів) у місті Баранівка в особі Івана Цимбалюка, а також за підтримки підприємця Руслана Повальчука продовжує свою благородну місію допомоги тим, хто потребує її найбільше.

Протягом останніх днів, разом із зусиллями першого заступника начальника Звягельської районної військової адміністрації Юрія Оханського, вони забезпечили гуманітарну допомогу для сімей та дітей у районі. Раніше кожна з громад надала потребу в допомозі для діток з різних родин і вже сьогодні ця допомога прямує за призначенням. В коробках різноманітний одяг від теплих костюмів та курток до літнього одягу, крім того за потребою для родин надавали дитяче харчування, вітаміни та соки. Все це для підтримки діток, які опинились у скрутних життєвих обставинах, і не лише.

"Дякую нашим львівським друзям, та всім небайдужим хто долучився до цієї місії. Ці люди вже не вперше відгукуються на наші прохання. Наша співпраця триває роками і з часом тільки міцніє. Раді бачити нашу українську єдність у всіх питаннях, а особливо тих, що стосуються підтримки дітей", – заявив Юрій Оханський.

Дякуємо кожному, кому не байдужа доля дітей, які нині страждають більше за всіх, адже війна безжально відбирає у них веселе та безтурботне дитинство. За дітьми наше майбутнє, і саме від уваги до них і належної опіки залежить, ким вони виростуть. Пам'ятайте: за дітьми – наше майбутнє. Їхня посмішка, щирий сміх і безтурботні очі – це найкраща нагорода за всі наші зусилля.

Разом, об'єднавшись у єдиному пориві, ми обов'язково здолаємо ворога й подаруємо нашим дітям щасливе й мирне життя!

Слава Україні! Героям слава! Разом до Перемоги!