Друк

Нарада з питань пільгових перевезень

.

   17 жовтня 2019 року відбулась нарада з питань пільгового перевезення громадян в районі під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Андрія Подіка.

Участь у нараді взяли керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та фізичні особи-підприємці, які надають послуги з пасажирського перевезення населення в районі. Присутні обговорили низку проблемних питань, зокрема про недостатність фінансування на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян. На сьогодні у Новоград-Волинському районі право на безкоштовний проїзд мають більше ніж 10 тисяч громадян пільгових категорій. Забезпечити безоплатне перевезення жителів району пільгової категорії в повному обсязі районна державна адміністрація самостійно не спроможна, тому  наразі буде проводитись робота з головами сільських рад щодо здійснення видатків з місцевого бюджету на відшкодування компенсаційних виплат, пов’язаних з перевезенням громадян, які мають право на відповідні пільги. Також приватним перевізникам було наголошено про дотримання законодавства щодо пільгового перевезення окремих категорій громадян та недопущення безпідставної відмови у пільговому перевезенні.

Управління праці та соціального захисту населення

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/9146-narada-z-pytan-pilhovykh-perevezen#sigProGalleriacaf52bb54a
joomlamodniyportal.ru