Друк

«Тепло материнської любові»

.

Мама! Найдорожче слово в світі!

Де б не був ти, щоб ти не робив,

Назавжди вона твій шлях освітить

Ніжним серцем, відданим тобі.

А. Костецький

У ці травневі дні, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя – Свято Матері, а ще святкуємо й дуже важливе споріднене свято – Міжнародний день сім'ї. Сім'я була і залишається основою основ, як запорука продовження роду, виховання дітей, майбутніх громадян своєї країни.
У бібліотеці с. Броницька Гута відбулося родинне свято «Тепло материнської любові». На захід запросили родини, які є активними читачами бібліотеки. До присутніх звернувся сільський голова Валерій Примак, який привітав їх із цим прекрасним весняним святом, подарувавши пісні з багатодітною матір'ю Ніною Лободою. Дарина Михальчук прочитала вірш своїй названій мамі Ірині Михальчук. Щирі дитячі розповіді про своїх матерів, вірші та пісні про мамину ласку і любов – все це теплотою і затишком наповнило атмосферу заходу. Бібліотекар Валентина Братунець розповіла про свято мудрої і мужньої української матері та прочитала вірш. Діти подарували квіти багатодітним матерям Ніні Тимощук, Нюсі Литвинчук, Ніні Лободі, Ользі Потайчук. Спільне чаювання із солодощами стало завершальним акордом заходу.

Матеріал підготувала бібліотекар
Броницькогутянської сільської бібліотеки
Валентина Братунець

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8908-teplo-materinskoji-lyubovi#sigProGalleria207a608852
joomlamodniyportal.ru