Друк

Зі святом вітали матерів, матусь та мам

.

Сьогодні заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік привітав зі святом матерів району. З цієї нагоди у малій залі Будинку рад відбувся святковий захід.

На урочисте зібрання, організоване районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, були запрошені батьки-вихователі, а точніше матері-вихователі будинків сімейного типу та родини прийомних батьків, а також матері загиблих у зоні АТО.
З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік. Він висловив щирі слова подяки з нелегку материнську працю, за любов і терпіння, за розуміння та мудрість.
«Основною берегинею будь-якої сім'ї є матір. Саме мама завжди із нами: у день смутку і в хвилини радості, до мами звертаєшся за порадою і за словами втіхи. Мама - це справжній приклад безкорисливої і безумовної любові. Тож цінуймо наших близьких та бережімо матерів», - зазначив Андрій Васильович та вручив святкові подарунки матерям.
Музичним вітанням з нагоди свята стали талановиті виступи артистів-аматорів нашого краю.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8906-zi-svyatom-vitali-materiv-matus-ta-mam#sigProGalleria69ea2f9f71
joomlamodniyportal.ru