Друк

Досягнення працівників культури

.

 На виконання обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки 22 лютого у м. Житомирі на базі обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» відбулися ХVІІ обласні спортивні ігри працівників культури.

У змаганнях взяли участь 24 команди. Кращі спортсмени відділу культури Новоград-Волинської райдержадміністрації також прийняли участь у спартакіаді.

Гарно виступили жінки. Другий рік поспіль в дартсі немає рівних Олені Боровській – завідувачці відділу обслуговування користувачів районної бібліотеки імені Лесі Українки. Третє місце з настільного тенісу у директора будинку культури с. Орепи Надії Корнійчук. Вперше і успішно грала в шашки  головний бухгалтер відділу культури Тетяна Спешилова – 3-є місце. Трішки не хватило досвіду бібліотекару районної бібліотеки Марії Бакі  яка програла у фіналі з шахів. Хуже виступили чоловіки, але своїми виступами Юрій Салко, Віктор Ходоровський, Сергій Мамінчук, Андрій Королюк доповнювали копілку досягнень команди відділу культури Новоград-Волинської райдержадміністрації  і в підсумку 2-е загальнокомандне місце. Перше місце у Радомишлянських працівників культури, 3-є у Житомирян.  Вітаємо керівника відділу культури Лілію Бобровську з успіхом команди.

 Головний спеціаліст відділу П.Подкаура

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8768-dosyagnennya-pratsivnikiv-kulturi#sigProGalleria3f95844a68
joomlamodniyportal.ru