Друк

20 років разом

.

Цього року відкрита районна спартакіада працівників освіти району відзначає свій 20-річний ювілей.

Більше двадцяти років тому три села нашого району - Орепи, Чижівка та Гульськ змагалися в різних видах спорту. Коли керівником відділу освіти став Олександр Антипчук, цей захід почав набувати все більш районного масштабу. І ось сьогодні в с. Орепи за доброю традицією зібрались більшість шкіл сіл району та ОТГ.
Спортивний захід відвідав заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік. В своєму виступі Андрій Васильович зазначив, що цей захід набув такого масштабу саме завдяки мудрому керівнику. «Саме Олександр Анатолійович стояв у витоках спартакіади, і те, що сьогодні ми всі таким великим колективом зібралися тут, на святі спорту це його велика заслуга. Я в свою чергу дуже хочу всім вам подякувати, що не цураєтесь спорту, та підтримуєте не тільки свій здоровий дух, а й дітей, адже всі ви викладачі. На мою думку такі свята зараз дуже потрібні, іноді нам дуже не вистачає живого спілкування. Бажаю всім отримати колосальне задоволення від цього дня - будьте здорові!» - побажав Андрій Васильович.
З вітальним словом виступили також начальник відділу освіти райдержадміністрації - Олександр Антипчук, Орепівський сільський голова - Сергій Романюк, директор Орепівської ЗОШ - Микола Петрук. Вони побажали командам успіху. Приємною ознакою цього року стала кількість команд. За останні роки це чи не найбільша явка. Колодянська, Великогорбашівська, Ярунська, Пилиповицька,Жолобненська, Великомолодьківська, Токарівська, Піщівська, Косенівська, Несолонська, Гульська, Киківська, Івашківська, Суслівська, Стриївська, Киянська, Середньодеражнянська,Новороманівська, Яворівська, Варварівська, Поліянівська, Таращанська та Червоновільська школи змагалась з волейболу, шахів, шашок та настільного тенісу.
Після відкриття змагань директор школи провів маленьку екскурсію школою, розповів про всі плани та досягнення. А найбільшій святині школи, великій колекції фотокарток, приділили найбільше уваги. Орепівська школа в прямому сенсі пам'ятає кожного свого випускника, адже стіни закладу прикрашають фото випускників.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8767-20-rokiv-razom#sigProGalleria37eac3bc54
joomlamodniyportal.ru