Друк

Перспективний план розвитку затвердили жителі ОТГ району

.

Перспективний план розвитку на 2019-2021 роки - нові інфраструктурні об'єкти на території нашого району, а точніше на території Городницької, Піщівської та Брониківської об'єднаних територіальних громад розглянули на виїзному засіданні Ради регіонального розвитку при Житомирській обласній державній адміністрації.

Жителі Новоград-Волинщини визначалися з цілою низкою проектів, які б хотіли втілити у наступні три роки. Ремонт доріг, термосонація шкіл, придбання шкільних автобусів, освітлення вулиць, ремонт дитячих садочків, реконструкція старих будівель та багато-багато іншого було обговорено громадами Городницької та Піщівської ОТГ на засіданнях Ради регіонального розвитку, яке провів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.
У Брониківській ОТГ виїзне засідання очолив керівник апарату ОДА Олексій Шатило. Прозвітувавши перед присутніми щодо реформ децентралізації в області у 2015-2018 роках та окресливши перспективний план розвитку на наступні роки, керівник апарату відповів на численні запитання присутніх у залі.
Голосуванням у підтримку перспективного плану розвитку було завершено кожне виїзне засідання. Жителі району охоче підтримали нововведення та запропоновані перспективні плани розвитку на 2019-2012 роки як своїх громад, так і Житомирщини вцілому.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru