Друк

Про що йшлося на робочій нараді

.

Сьогодні, 22 листопада, під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Наталії Даниленко відбулася нарада з головами сільських рад та головами об'єднаних територіальних громад.

Серед присутніх: заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, керівники окремих управлінь і відділів райдержадміністрації та інші запрошені.
На порядок денний робочого засідання було винесено наступні питання:
- Про внесення змін до ПКМУ від 21.10.1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива»;
- Про надання пропозицій щодо соціально-економічного розвитку громад у районі;
- Про дотримання прав та захисту інтересів фізичних осіб, які займаються бджільництвом;
- Про роботу відділень поштового зв'язку у районі;
- Про співфінансування закладів охорони здоров'я, розташованих на території району.
В ході робочої наради було детально розглянуто кожне окреме питання. Присутні, заслухавши звітну інформацію доповідачів, жваво обговорювали стан у районі по кожному із питань порядку денного, дискутували, ставили питання та шукали конструктивних рішень. По завершенню робочого засідання були зроблені висновки та прийняті відповідні рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8541-pro-shcho-jshlosya-na-robochij-naradi#sigProGalleria4098a391a9
joomlamodniyportal.ru