Друк

«Тепло душі даруймо ветеранам»

.

Щорічно 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей поважного віку, а також День ветерана - свято чисте й світле, свято наших батьків, дідусів і бабусь.

Цей день є ще однією можливістю нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.
Людина, котра дожила до похилого віку, гідна поваги, адже далеко не всім дано благовоління відчути мудрість років.
З нагоди свята 28 вересня у Токарівській загальноосвітній школі відбувся урочистий захід для людей похилого віку «Тепло душі даруймо ветеранам», організований працівниками Токарівської сільської ради, територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського району та навчального закладу.
Цього дня до шкільної актової зали зійшлися поважні жителі району – люди, які свого часу розбудовували та підіймали нашу країну, виховували молоде покоління та прагнули втілити у життя найсвітліші задуми. Люди, які нині знаходяться на заслуженому відпочинку та достойні найвищої подяки та шани за свої заслуги.
Тож аби привітати поважних ветеранів зі святом до Токарева завітали численні гості. З теплими щиросердними словами вітань до присутніх у святковій залі звернулися: перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, директор терцентру Ніна Івасів, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко, Токарівський сільський голова Лілія Бойко, керівник СТОВ «Птахівник» Валентина Гальчук та керівник ПСП «Граніт» Валентина Титяневич. Міцного здоров'я, щастя, удачі, радості та довгих років життя бажали гості ветеранам. А святкові музичні вітання подарували глядачам у залі неперевершений настрій та безліч позитивних емоцій.
Після офіційної частини свято продовжилося у теплій атмосфері за святковим столом, де поважні ветерани мали можливість досхочу поспілкуватися та згадати минулі роки.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8413-656565656656#sigProGalleria28bcdce66c
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8413-656565656656#sigProGalleria2cc4df5894
joomlamodniyportal.ru