Друк

#Пліч-о-пліч. Фінальні районні змагання з волейболу серед юнаків

.

Начальник Звягельської районної військової адміністрації Іван Туровський, голова обласної ради Володимир Ширма, перший заступник начальника РВА Юрій Оханський, голова Ємільчинської селищної ради Сергій Волощук вітали учасників змагань.

5 квітня на базі Ємільчинської громади відбулись масштабні та запеклі ігри за першість серед волейболістів чотирьох шкіл району.
Змагання розпочались з підняття прапору України, гімну та хвилини мовчання.
У фіналі з волейболу серед юнаків взяли участь команди: ліцею № 2 Ємільчинської громади; гімназії № 3 Звягельської громади; Кам'янобрідського ліцею Довбиської громади; Гульського ліцею Стриївської громади.

"Вітаємо учасників цього проекту започаткованого Президентом України. Це чудова можливість для школярів показати всі свою міць та силу духу. Війна забрала в кожного з нас багато, та прикро те, що вона забирає дитинство у наших дітей. І якщо такі змагання повертають їм віру в хороше, якщо вони надихають їх на нові звершення, то ми будемо робите все можливе для їхнього продовження. Бажаю усім успіху та Перемоги", - говорив Іван Туровський.
Кожен з учасників показав високі результати: це було захоплююче дійство і його варто було відвідати.
Вітаємо переможців - команду Ємільчинського ліцею: вони цю Перемогу дійсно вибороли, адже змагались з достойними суперниками, які аж ніяк не поступалися силами.