Друк

Іван Туровський провів виїзні наради щодо стану вакцинації населення від коронавірусної хвороби COVID-19

.

20-21 січня 2022 року перший заступник голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Іван Туровський провів виїзні наради щодо стану вакцинації населення від коронавірусної хвороби COVID-19 в Баранівській, Дубріській та Ярунській територіальних громадах Новоград-Волинського району за участю голів ТГ, старост та медичних працівників первинної ланки.

У ході нарад перший заступник голови акцентував увагу присутніх, що відповідно до ст. 5 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» відповідальність за здоров’я громадян та проведення необхідних профілактичних та протиепідемічних заходів покладено на органи місцевого самоврядування. Тому запропонував активніше здійснювати комунікацію медиків та влади з населенням щодо популяризації щеплень проти COVID-19, особливо серед населення яким за 60+.

«На сьогодні єдиним способом захистити себе від коронавірусної хвороби та зупинити поширення пандемії COVID-19 є вакцинація», - зазначив Іван Туровський.

Крім того, перший заступник голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Іван Туровський оглянув пункт щеплення, що діє при Ярунській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

joomlamodniyportal.ru