Друк

В'ячеслав Авраменко відвідав Березівський психоневрологічний інтернат та КНП “Ємільчинська лікарня”

.

20 січня 2022 р. до Барашівської сільської територіальної громади Новоград-Волинського району з робочим візитом завітав голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко. Разом з народним депутатом України Тетяною Цибою, головою Барашівської сільської територіальної громади Олександром Зінченком та депутатом

Рівненської міської ради Олександрою Коваленко очільник району відвідав комунальну установу “Березівський психоневрологічний інтернат”, де зустрівся з його директором -Валентиною Кінзерською та ознайомився із роботою закладу.

В ході візиту В’ячеслав Авраменко оглянув територію установи, житлові кімнати, медичний куточок, власну пекарню, їдальню, приміщення церковного богослужіння та поспілкувався з персоналом закладу.

На даний момент в інтернаті проживає близько 200 осіб. Зі слів директора комунальної установи Валентини Кінзерської 50 з них не має можливості самостійно пересуватися, а 19 - старше 80 років. В закладі присутні особи з інвалідністю першої, другої та третьої групи, а також люди з психічними захворюваннями та ті, що визначені судом як недієздатні.

Оглянувши роботу закладу, відвідувачі пересвідчились, що в інтернаті створені всі умови для комфортного перебування людей з інвалідністю, підопічні забезпечені відмінним харчуванням та цілодобовим медичним обслуговуванням.

Насамкінець, за підтримки народного депутата Тетяни Циби, перед мешканцями психоневрологічного інтернату виступив Київський театр маріонеток, який показав виставу “Хто розбудить сонце?”.

Цього ж дня голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко разом з народним депутатом України Тетяною Цибою відвідали комунальне некомерційне підприємство “Ємільчинська лікарня” Ємільчинської селищної ради Житомирської області. В рамках візиту відбулась зустріч з директором установи Брановицькою Наталією Іванівною,  під час якої  було обгорнено стан фінансового та матеріально-технічного забезпечення лікарні,  необхідність  оновлення  медичного устаткування та обладнання,  окреслено основні виклики, які стоять перед керівництвом лікарні в рамках впровадження медичної реформи.

Також голова райдержадміністрації спільно з Тетяною Цибою оглянули окремі  відділення  медичного закладу та кабінети для прийому хворих.

Крім того, Тетяна Циба передала комунальному некомерційному підприємству “Ємільчинська лікарня” Ємільчинської селищної ради та комунальній установі “Березівський психоневрологічний інтернат” медичне обладнання, яке включає в себе ходунки та крісла для осіб з обмеженими можливостями.

joomlamodniyportal.ru