Друк

Відбулася нарада щодо стану вакцинації населення

.

Сьогодні, 19 серпня, під керівництвом голови райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка відбулася нарада з керівниками центрів первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району з питань організації роботи пунктів щеплень від COVID-19 та стану вакцинації населення за участю першого заступника голови райдержадміністрації Івана Туровського та заступника начальника управління - начальника відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрія Савчука.
У ході наради Іван Туровський зазначив: “На виконання доручення Прем’єр Міністра України Дениса Шмигаля, пункти щеплення у Новоград-Волинському районі мають працювати у вихідні та святкові дні”.
 
Крім того, В’ячеслав Авраменко повідомив, що питання вакцинації населення щоденно контролюється на обласному рівні. Очільник району зазначив, що для трьох територіальних громад Житомирської області, в яких кількість провакцинованого населення буде найбільшою, держава виділить кошти на розвиток громади.
 
Тому В’ячеслав Авраменко дав доручення активізувати роботу пунктів щеплення та наголосив на тому, що лише провакцинувавшись, ми зможемо створити колективний імунітет, що дасть можливість зменшити важкість перебігу хвороби, а в подальшому і подолати цей недуг.