Друк

Вшанували пам’ять Олексія Петровича Кайдановича, який загинув за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

.

Сьогодні, 13 серпня, у м. Новограді-Волинському попрощалися зі старшим солдатом 54-го окремого розвідувального батальйону Збройних Сил України Олексієм Кайдановичем, який загинув унаслідок ворожого обстрілу в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі 10 серпня 2021 року (помер в госпіталі від отриманого поранення під Новолуганським).
Прощалися з Героєм за військовими традиціями.
Близько 12.00 години на території 31-го гарнізонного Будинку офіцерів зібралися рідні, друзі, побратими загиблого, військові, депутати Житомирської обласної ради та місцеві жителі.
 
Також у церемонії прощання взяли участь голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий та голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, голова Новоград-Волинської міської ради Микола Боровець, які висловили щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України.
 
Крім того, начальник відділу морально-психологічного забезпечення оперативного командування «Північ», полковник Олег Гуменний, висловивши прощальні слова, вручив дружині загиблого військовослужбовця Грамоту пошани та скорботи.
 
Після цього відбулася панахида та прощання з Героєм.
 
Поховали Олексія Кайдановича на Федорівському кладовищі (Брониківська сільська територіальна громада Новоград-Волинського району).
 
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!

joomlamodniyportal.ru