Друк

Заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей в с. Орепи Ярунської територіальної громади

.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Від кожного з нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління.

Сьогодні, 01 червня, на території Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ярунської сільської територіальної громади відбулися святкові заходи, приурочені Міжнародному дню захисту дітей.

 

Урочисте відкриття свята почалося привітальними словами голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка, голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого, начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Володимира Бойка, депутата районної ради, начальника відділу освіти, сім’ї, молоді, культури і туризму Ярунської сільської ради Зінаїди Ляхович та Ярунського сільського голови Сергія Романюка. Вони щиро привітали всіх присутніх зі святом та побажали міцного здоров'я, добра, миру, здійснення мрій, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

Свято продовжилось святковим концертом юних артистів. Діти брали участь в конкурсах, розважальних іграх, а також розказували вірші, за що отримали подарунки. Територія шкільного майданчику уквітчалась дитячими посмішками та радостю.

Під час свята гостям, жителям та батькам був презентований «Рушник миру», як символ єдності народу, який вишили учні Ярунської сільської територіальної громади. Вони віддавали нитці всю свою любов, позитивні емоції, світлі думки.

А на завершення заходу дітлахи розважалися на ігрових атракціонах і ласували морозивом, солодкою ватою.

Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими й в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї країни.

 

joomlamodniyportal.ru