Друк

Відбулися зайняття з бойової підготовки

.

Новоград-Волинський військовий комісаріат за підтримки з'єднань та військових частин гарнізону, щомісяця, організовує та проводить заняття з бойової підготовки з основних предметів навчання з підрозділами територіальної оборони.

Так, 21 лютого, на полігоні 30 окремої механізованої бригади з офіцерами, сержантами та солдатами, які призначені до організаційного ядра батальйону територіальної оборони, відбулися практичні стрільби з автомата АК 74, а також заняття з тактичної медицини. Проведення заняття забезпечували досвідчені військовослужбовці 12 окремого полку оперативного забезпечення. Військовозобов'язані удосконалили свої практичні навики у виконанні вправ стрільб зі стрілецької зброї, відновили навченість та отримали досвід в наданні першої медичної допомоги при пораненнях, контузіях, травмах, тощо.
Особовий склад висловлює вдячність командуванню 12 окремого полку оперативного забезпечення, військовослужбовцям полку за сприяння в проведенні занять та усім військовозобов'язаним, які залучались до проведення занять.

ТВО військового комісара
Новоград-Волинського ОМВК
майор В.В.ВОЛОВИК

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8746-vidbulisya-zajnyattya-z-bojovoji-pidgotovki#sigProGalleria13edf3350a
joomlamodniyportal.ru