Друк

У РАЙОНІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

.

14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Саме цього дня ми вшановуємо всіх тих, хто проектував і будував укриття, виконував роботи з дезактивації, готував і здійснював післяаварійний пуск блоків ЧАЕС, усіх тих, хто дорогою ціною зробив свій величезний внесок у справу ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
З нагоди пам'ятної дати, біля Пам'ятного знаку жертвам Чорнобиля у м.Новоград-Волинський зібрались усі ті, хто пам'ятають цю страшну катастрофу. Серед присутніх: представники районної та міської влади, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, громадськість.
Учасники заходу поклали квіти до пам'ятника та вшанували хвилиною мовчання загиблих.
Після цього у міському Палаці культури ім.Лесі Українки відбулися урочистості, приурочені Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
У рамках урочистого зібрання до присутніх звернувся представник районної державної адміністрації – керівник апарату РДА Михайло Гайдаєнко. Михайло Іванович, висловивши щирі слова подяки ліквідаторам за мужність та подвиг, який вони звершили в ім'я порятунку не лише нашої країни, але й всього людства в цілому, побажав ліквідаторам міцного здоров'я, довголіття, щастя, добра та миру.
Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації за сумлінну, самовіддану працю, вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Почесними грамотами та подяками райдержадміністрації були нагороджені члени міськрайонного громадського об'єднання «Спілка-Чорнобиль» та учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Чудовий настрій своїми піснями присутнім дарували Валентина Ксендзук, Алевтина Нюкало, Наталка Мінгалєєва, Іванка Пасічник, Валерій Гладунов, Ігор Завгородній та інші.
Низький уклін і вічна слава нашим землякам, які не шкодуючи життя, нехтуючи своїм власним здоров'ям , приймали участь у ліквідації страшної трагедії – аварії на ЧАЕС.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru