Друк

Працівники культури та майстри народного мистецтва відзначили своє професійне свято

.

Сьогодні, 8 листопада, у малій залі Будинку рад відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Привітати професіоналів та учасників художньої самодіяльності прийшли почесні гості – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, начальник відділу культури РДА Лілія Бобровська, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко та інші.
Міцного здоров'я і добробуту, миру і щастя, оптимізму і злагоди, нових здобутків на професійній ниві та здійснення всіх задумів вони побажали всім працівникам культури. Виступаючі дякували майстрам народного мистецтва за професіоналізм, сумлінну працю і зичили творчих злетів та нескінченного натхнення.
За багаторічну сумлінну працю, високу професіональну майстерність, вагомий особистий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури і мистецтва рідного краю та з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва кращих із кращих було відзначено Почесними грамотами.
Музичною окрасою свята та запорукою гарного настрою стали неперевершені виступи артистів нашого краю. Своєю творчістю колег привітали Юлія Сіркова, Іванна Конончук, Світлана Зайченко, Марія Потайчук, Юлія Медецька, Валентина Подкаура, Вадим і Ольга Сологуби.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru