Друк

День працівника соціальної сфери відзначили в районі

.

Вже традиційно в першу неділю листопада в нашій країні, згідно з Указом Президента України, відзначають День працівника соціальної сфери.

Тож сьогодні, 2 листопада, своє професійне свято відзначили працівники соціальної сфери Новоград-Волинщини - люди, які щоденно піклуються про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних громадян, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагають їм здолати життєві труднощі.
Аби привітати працівників соціальної сфери зі святом та подякувати за щоденну кропітку працю у сфері захисту соціальних прав людини, у великій залі Будинку рад відбувся святковий захід. Серед поважних гостей – представники районної влади та громадських організацій район.
Міцного здоров'я і добробуту, миру і щастя, оптимізму і злагоди, нових здобутків на професійній ниві та здійснення всіх задумів присутнім побажав керівник апарату райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко.
Також щирі слова вітання з нагоди свята висловили начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко та голова районної ради ветеранів Петро Фатенко.
За багаторічну, сумлінну та наполегливу працю, досягнення у роботі, добросовісне виконання посадових обов'язків, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери кращих із кращих було відзначено Почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрації.
Музичною окрасою свята та справжньою подякою за нелегку працю, сповнену гуманізму, милосердя, любові і тепла стали неперевершені виступи артистів нашого району.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru