Друк

У інженерних військ України професійне свято

.

Урочистості з нагоди Дня інженерних військ України відбулися сьогодні, 2 листопада, у Гарнізонному Будинку офіцерів, на яких були присутні керівництво району та міста, військовослужбовці інженерних військ та жителі нашого краю.

Аби вшанувати славні традиції героїзму і мужності, самовідданості у ратній праці багатьох поколінь воїнів-саперів у заході взяв участь представник районної влади – заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік. Виступаючи перед присутніми у святковій залі, Андрій Васильович висловив глибоку шану і вдячність військовослужбовцям інженерних військ і ветеранам військової служби, та побажав всім міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, подальших успіхів і нових звершень у почесній справі служіння українському народу.
За проявлену мужність та героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя, бездоганне виконання службового обов'язку та з нагоди святкування Дня інженерних військ України кращі із кращих військовослужбовців було нагороджено Почесними грамотами та грамотами.
Гарним подарунком та музичною окрасою урочистого заходу став неперевершений святковий концерт.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8486-u-inzhenernikh-vijsk-ukrajini-profesijne-svyato#sigProGalleria141fc721dd
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8486-u-inzhenernikh-vijsk-ukrajini-profesijne-svyato#sigProGalleria74040c2dcc
joomlamodniyportal.ru