Друк

Засідання комісії по безпеці дорожнього руху

.

Засідання комісії по безпеці руху на автошляхах району провів заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік.

Окрім постійних членів комісії на нараді були присутні: начальник управління укртрансбезпеки в Житомирській області Юрій Осіпов, директор ЛВДС «Новоград-Волинський» Андрій Мартинюк і, безпосередньо, автоперевізники.
На порядок денний виносилися найактуальніші питання, серед яких: стан безпеки дорожнього руху в районі, стан підготовки філії «Новоград-Волинська ДЕД» до осінньо-зимового періоду, порушення правил безпеки дорожнього руху на автодорозі «Васьковичі-Шепетівка» поблизу ЛВДС «Новоград-Волинський» та стан пасажирських перевезень у районі.
Під час засідання присутні обговорили стан районних доріг, плани щодо їх подальшого благоустрою, ремонту та розчищення у зимовий період. Окрім того було розглянуто всі можливі шляхи вирішення проблеми, яку створюють бензовози на автодорозі поблизу ЛВДС «Новоград-Волинський», займаючи значну частину дороги та тим самим створюючи аварійну ситуацію. Також голова комісії Андрій Подік провів бесіду із перевізниками, які час від часу не виконують своїх обов'язків, ігноруючи права та потреби пасажирів.
Розглядаючи питання порядку денного, присутні дійшли висновку, що, на жаль, наші дороги залишаються досить небезпечними та проблематичними. Тож задля врегулювання ситуації треба буде згуртуватися і вжити всіх необхідних заходів.
Підсумками та окресленими задачами, над розв'язанням яких уже розпочато роботу було завершено нараду.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8484-zasidannya-komisiji-po-bezpetsi-dorozhnogo-rukhu#sigProGalleria5c9aa49b59
joomlamodniyportal.ru