Друк

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили у районі

.

73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили сьогодні у районі.

Заходи, приурочені цій пам'ятній даті, відбулися біля Меморіалу загиблим в Антитерористичній операції та Меморіалу Пам'яті, який знаходиться на території Брониківської ОТГ.
У мітингу пам'яті взяли участь представники районної влади, ветерани, працівники Новоград-Волинської районної державної адміністрації, її структурних підрозділів, відділів, управлінь, працівники районної ради, громадськість району.
Покладанням квітів до Меморіалів та хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять полеглих Героїв, які загинули у Другій світовій війні та героїв-земляків, що загинули за незалежність України в зоні АТО.
Зі словами щирої вдячності та привітаннями до ветеранів Другої світової війни та присутніх звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький та голова районної організації ветеранів Петро Фатенко. Миру, безхмарного неба, довгих років життя, міцного здоров'я, достатку та благополуччя бажали цього дня ветеранам.
По завершенню заходу, на алеях біля Меморіалу Пам'яті було висаджено ялинки. Цьогорічна акція, яка бере свій початок ще з 2011 року, відбулася за сприяння ДП "Новоград-Волинське ДЛМГ" Ярунське лісництво.
Також у рамках заходу керівництво району та учасники мітингу відвідали Алею Слави, що на міському кладовищі, де вшанували світлу пам'ять наших земляків – Героїв АТО: Миколи Сущука, Руслана Бабівського та Юрія Волкова.
Глибока шана і низький уклін вам, дорогі наші воїни-захисники, за вашу мужність і звитягу, терпіння і героїзм! Зі святом!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru