Друк

Продовжуються зональні огляди колективів художньої самодіяльності

.

10 лютого в приміщенні Поліянівського та Барвинівського Будинків культури відбулась визначна подія для творчих людей, котрі працюють в закладах культури Брониківської ОТГ та всіх жителів цього краю.

Після перерви у один рік до Поліянівки та Барвинівки знову з'їхались творчі колективи, щоб показати свої досягнення. Цього року огляд проходить під назвою «Українська вишиванка розцвіла піснями». Участь приймали колективи сіл: Кропивня, Слобода Романівська, Тупальці, Несолонь, Стара Романівка, Ужачин, Поліянівка, Теснівка, Федорівка, Барвинівка, Тальки, Варварівка, Яворівка, Кам'яний Майдан, Немильня.
Перший заступник голови райдержадміністрації Даниленко Н.В. на мистецькому святі виступила з офіційною місією – вручила Почесне звання «Мати Героїня» та квіти жительці с.Поліянівка Весельській Л.А.
Під час заходу, з вітальними словами до присутніх звернулися голова Брониківської ОТГ – Залевська Н.Ф. та в.о старости Поліянівського старостинського округу – Заєць М.Д.
Оцінювало огляд журі у складі: першого заступника голови РДА – Даниленко Н.В., заслуженого працівника культури України – Лагасюка Ю.О., голови Брониківської ОТГ – Залевської Н.Ф., в.о. старости Барвинівського старостинського округу Гордійчука М.П. та працівників районного методичного центру народної творчості.
Було помітно, що колективи готувалися до виступу з усією відповідальністю. Таке бажання творити, проявляти свої таланти, дарувати радість дає надію, що народна творчість – це духовне джерело, яке ніколи не зміліє.

Матеріал підготувала
Методист РМЦНТ
Конончук І.О.

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru