Друк

До річниці Перемоги

.

Районні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки на особисто-командну першість, присвячені 72 річниці перемоги над нацистами у Другій світовій війні, були проведені на базі Новоград-Волинського колегіуму.

Учасники виконували по 10 пострілів з дистанції у 10 метрів.
Влучними пострілами відзначились команда Гульської ЗОШ (вчитель Шевчук Р.М.). Коржицька Лілія, Мокрицький Руслан, Мулько Іван – вибили 195 балів.
На другому місці учні Великомолодьківської ЗОШ (вчитель Храбан І.С.). Новорок Марина, Данильчук Микола, Сапожник Олександр – мають у своєму активі 158 залікових балів.
Третє місце у школярів Броницькогутянської ЗОШ (вчитель Корольчук Ю.І.). Овчаренко Тетяни, Васильчука Сергія, Литвинчука Олександра - 128 балів.
В особистих змаганнях перші місця посіли учні Гульської ЗОШ I-III ступенів: Коржицька Лілія (71б.) і Мокрицький Руслан (69б.). Друге місце серед дівчат у Апостол Карини з Городницької ЗОШ (50б.). У юнаків на другому місці - Данильчук Микола, Великомолодківська ЗОШ. Третє місце в учнів Броницькогутянської ЗОШ - Овчаренко Тетяни (35б.) і Васильчука Сергія (62б.).
Переможці та призери змагань в особливому та командному заліку нагороджені грамотами та медалями районно-міської організації ТСОУ. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7330-do-richnitsi-peremogi#sigProGalleria7f60916380
joomlamodniyportal.ru