Друк

В День Збройних сил України привітали військових з святом

.

Цього дня кожен з нас обов’язково має згадати тих, завдяки кому ми досі живі та проживаємо під українським небом.

Це наш обов’язок: кожного дня всі наші молитви мають бути спрямовані до них. Сьогодні начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, перший заступник начальника РВА Юрій Оханський, заступник начальника РВА Олег Зубовський та голова районної ради Артур Загривий, представники Звягельської міської ради та інші вручили воїнам військових частин нашого району відомчі відзнаки, подякували за віддану службу державі та помолились у Свято-Михайлівському соборі.
Користуючись нагодою, привітали військовослужбовців військової частини А3814 з нагоди річниці створення.


«Щиро вітаю вас з Днем Святого Миколая: нехай вас оберігають всі святі, та Днем Збройних сил України! Ви як ніхто заслуговуєте найщиріших побажань та  слів вдячності, бо це свято нашої гордості та вдячності. Ви - захисники нашого народу, наші Герої. Ви захищаєте нашу землю, свободу та майбутнє.
Скоро 10 років як День Збройних сил України набув особливого значення для нас усіх. Ми по-новому оцінили свої можливості та щодня захоплюємось духом ЗСУ. Це свято нашої єдності. Ми вдячні нашим військовим за їхню сміливість, відвагу та самовідданість. Ми молимося за вас і бажаємо міцного здоров'я вам та вашим родинам, успіхів у службі та мирного неба над головою.
Слава Україні! Слава її Збройним силам!», – говорив Іван Туровський.


Цього дня керівництво міста та району відзнаками нагородили Захисників та Захисниць військових частин всього району та головними побажаннями для кожного були: мирне небо, міцне здоров’я, Перемога та сили й наснага в боротьбі з ворогом.
Ми дякуємо кожному та кожній за новий день, за можливість жити.


Вічна пам’ять кожному вбитому на полі бою!