Друк

Студенти медичного коледжу мають ще одне укриття

.

Сьогодні відкрили укриття для студентів Звягельського медичного фахового коледжу, яке розташоване поблизу навчального корпусу №2.

Воно протирадіаційне і може вмістити 330 людей, знаходиться в 10 хвилинній доступності та оснащене усім необхідним для безпечного перебування дітей під час надзвичайних ситуацій: лавками, партами, освітленням, вентиляцією та туалетом.

На відкритті були присутні начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, голова Звягельської міської ради Микола Боровець, керівництво, викладачі та студенти коледжу. Вони висловили свою вдячність усім, хто долучився до ремонту укриття.

Іван Туровський студентам наснаги у навчанні та натхнення на кожен новий день.
" Нам дуже важливо, аби ви почувалися в безпеці та навчались в комфортних умовах. Я радий, що спільними зусиллями нам вдалося забезпечити вас укриттям, сподіваюсь, тут ви проводитимете мало часу, та навчатиметесь без тривог під мирним небом", - говорив він.
Директорка коледжу Олена Солодовник зазначила, що будівництво укриття є важливим кроком у забезпеченні безпеки студентів та викладачів. Вона підкреслила, що укриття буде відкритим для всіх, хто потребуватиме захисту під час повітряних тривог та інших небезпек.