Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/08.2015/TurnirGulsk
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/08.2015/TurnirGulsk
Друк

Футбольний турнір «Герої не вмирають» в Гульську

8 серпня, спекотної серпневої суботи у селі Гульськ відбувся черговий футбольний турнір присвячений пам'яті загиблих в АТО «Герої не вмирають».

Футбольний турнір в Гульську був присвячений двом загиблим військовослужбовцям.

Чечет Юрій Васильович, сержант 30-ї окремої механізованиої бригади, призваний на військову служюу по мобілізації. Загинув 6 серпня 2014 року під час виконання бойового завдання у ході проведення антитерористичної операції в районі міста Сніжне Донецької області.
Подолянчук Василь Володимирович, старший сержант 12 інженерного полку, проходив військову службу за контрактом. В ході проведення антитерористичної операції на сході України, 19 вересня 2014 року загинув під час виконання бойового завдання.

На мітингу, що передував турніру, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк зазначив, що подвиг героїв ніколи не буде забутий, вони є прикладом справжнього патріотизму, самовідданості та любові до Вітчизни. Висловив співчуття родинам загиблих, а також закликав футбольні команди зіграти на славу героїв що не повернулися з поля бою за Україну, але які споглядатимуть за турніром з небес.

До слова також були запрошені заступник голови районної ради Дмитро Рудницький, голова районної футбольної федерації та організатор районного футбольного турніру – Василь Гордійчук, секретар Гульської сільської ради Галина Чечет, співорганізатор заходу – виконавчий директор підприємства «Факро» Сергій Висоцький.
Після всього сказаного Володимир Михнюк за дорученням Президента України вручив родинам воїнів, нагороджених посмертно, державні нагороди: орден «За мужність» Чечету Юрію, медаль «Учасник АТО» Подолянчуку Василю.
Звучали патріотичні пісні, вірші. Завершився мітинг гімном України.

Не зважаючи на шалену спеку, футболісти змагалися на належному рівні та показали гарну гру.
В турнірі брали участь чотири команди: ФК «Смолка», ФК ветеранів села Гульськ, ФК села Барвинівка та ФК  Гульськ.
Під керівництвом головного судді змагань Віктора Дейнеки розпочавсь турнір з протиборства досвіду та енергії молодості – грала команда ветеранів Гульська проти молодої команди цього села. Обидві команди не збиралися поступатись та боролись до кінця, та все ж таки переміг досвід - ФК фетеранів здобула перемогу в результаті пробитих пенальті.
В наступній зустрічі команда Барвинівки поступилась команді «Смолка». За «бронзу» змагались відповідно ФК Гульськ та ФК Барвинівка, де перемогу здобули господарі поля. У матчі за першість команда «Смолка» виборола перемогу у ветеранів Гульська.

Грамоти та вимпели отримали учасники та призери турніру. Головний приз, кубок - дістався переможцям, але команда «Смолки» вирішила передати його, в знак вшанування загиблих синів Гульска, на зберігання ветеранам, а крім того, брат покійного Юрія Чечета, - Анатолій брав участь в турнірі у команді ветеранів.

24 роки Україна не знала війни. Наш народ пишався тим, що у буремні 90-ті, Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Ще нещодавно ми не знали дуже багатьох слів пов'язаних з війною, тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум'я військових дій. Нещодавно ми не особливо звертали увагу на слова «слава Україні – Героям слава!», а тепер ці слова набули нового змісту та нової ваги.
І доки не опускаємо руки, не здаємось та йдемо далі на зло ворогам, - ми нездоланні.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

{gallery}08.2015/TurnirGulsk{/gallery}