Друк

Підсумкове засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації за участю першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко

.

Сьогодні 29 серпня 2018 року у приміщенні райдержадміністрації відбулося підсумкове засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації за участю першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко, начальника відділу освіти Олександра Антипчука та керівників закладів загальної середньої і дошкільної освіти.

На засіданні було проаналізовано роботу всіх навчальних закладів району за минулий 2017-2018 навчальний рік, обговорено реформи в галузі освіти «Нова Українська школа» та інклюзивного навчання дітей з особливими потребами.
Перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко нагородила грамотами керівників навчальних закладів, які за результатами моніторингу діяльності закладів загальної середньої і дошкільної освіти за 2017-2018 навчальний рік стали призерами. Переможцями визначено Суслівську ЗОШ І-ІІІ ступенів та Великогорбашівську і Наталівську ЗОШ І-ІІ ступенів.