Друк

Як взаємодіяти з людьми з бойовим досвідом. Новий серіал на Дія.Освіта

.

Щодня українські військові борються за нашу свободу. А чи знаєте ви, що відчувають захисники після повернення додому та як вислухати людину, коли вона хоче виговоритися?

Дізнайтеся, як коректно та з повагою комунікувати з військовими, ветеранами та ветеранками, в серіалі «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія».

Герої серіалу — герої в житті, військовослужбовці, які діляться досвідом комунікацій із цивільними. В 11 серіях вони разом з експертами розкажуть, як підтримати, про що варто питати, а яких тем краще не торкатися в розмові.

Серед головних тем:

  • особливості комунікації в родині, колі друзів, магазині, парку чи громадському місці;
  • якими словами підтримати людину, якщо вона розповідає про досвід полону;
  • як ввічливо подякувати за службу, не зачепивши особисті кордони людини;
  • як роботодавцю налагодити взаємодію із захисником чи захисницею та допомогти реінтегруватися.

Серіал «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» — це продовження розділу «Довідника безбар’єрності», створеного з ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Дивіться освітній серіал за посиланням — https://osvita.diia.gov.ua/…/people-with-war-experience…

Навчіться комунікувати з ветеранами з повагою разом з Дія.Освіта.

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри в межах тематичної хвилі «Досвід ветеранів вартий поваги» комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я — ініціативи першої леді Олени Зеленської за підтримки Координаційного центру КМУ / Mental Health UA, громадської організації «Безбар’єрність» та компанії «Visa» — учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів» для платформи Дія.Освіта.

Інформація з сайту Житомирської ОВА