Друк

#плічопліч: Спортивне орієнтування в Лугинській громаді у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

.

Спортивне орієнтування – це вид спорту, що поєднує в собі фізичну витривалість, стратегічне планування, навички орієнтування на місцевості та уміння швидко приймати рішення.

 21 березня в урочищі «Танковий міст» селища Лугини відбулися змагання зі спортивного орієнтування серед хлопців та дівчат.

У ньому взяли участь команди Лугинського, Лугинського №2, Кремненського, Жеревецького, Липниківського ліцеїв та Червоноволоцької гімназії.

Діти успішно подолали випробування, а атмосфера, що панувала під час змагання була настільки запальною, що не залишила байдужим нікого з присутніх.

Як результат, І місце посіла команда Липниківського ліцею.

ІІ та ІІІ місця здобули, відповідно, команди Лугинського №2 та Жеревецького ліцеїв. Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Ірина Блохіна нагородила переможців грамотами та підвела підсумки змагань.

Змагання зі спортивного орієнтування були завершальними у серії ІІ етапу змагань  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» на Лугинщині. Вони залишили за собою лише позитивні емоції, яскраві враження та щирі дитячі усмішки.

Побажаємо усім командам-переможцям успіхів у ІІІ (районному) етапі змагань!

Разом переможемо!

 

#плічопліч

#разомпереможемо

#шкільніліги

#scl

#scl_zhytomyrregion

#житомирщина

 

Інформація з сайту Житомирської ОВА