Друк

У с. Гульськ Стриївської територіальної громади відбулось урочисте відкриття дитячого садочку «Веселка»

.

Сьогодні, 19 серпня, у с. Гульськ Стриївської територіальної громади відбулось урочисте відкриття дитячого садочку «Веселка».
У відкритті взяли участь голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, Стриївській сільський голова Юрій Процюк, помічник депутата обласної ради Олександра Ющенка – Франц Весельський, директор ДП «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство» Степан Нусбаум, сільські голови та старости територіальних громад району та жителі громади.
 
Під час урочистого заходу з вітальним словом до присутніх звернувся В'ячеслав Авраменко:
«Нарешті здійснилася мрія родин, дітлахи яких будуть здобувати необхідний багаж знань і навичок. У житті є речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють і не забуваються: рідна земля, мамина любов та дитячий садок. Пройде багато років, але діти будуть пам’ятати перші казки, прогулянки, свята в дитячому садочку, смачну кухню, чисте подвір’я та цікаві заняття з музики. Приємно бачити радісних батьків, допитливу і щасливу малечу, тому бажаю усім гарного настрою. Нехай новий заклад дошкільної освіти не лише тішить око місцевих жителів, а в першу чергу, сприяє повноцінному навчанню та розвитку дітей. Я впевнений, що в цьому садку діточкам буде комфортно, затишно, пізнавально.»
 
Після перерізання червоної стрічки, гості свята вітали дітей та працівників дошкільного закладу, побажавши успіхів і перших перемог у здобутті освіти малечі.
Дійство супроводжувалось музичними і танцювальними номерами, а на завершення кожен міг помилуватися затишними дитячими кімнатами.
 
У новому дитячому садочку «Веселка» обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься та навчатиметься. Облаштовано зручні та комфортні спальні, на 58 ліжечок. Окрім ігрових кімнат, спалень, роздягалень, для малечі облаштували медичний блок, харчоблок, музичну та спортивну залу.
 
Крім того, на території дитячого дошкільного закладу облаштовано ігровий майданчик.
Вартість реконструкцію дитячого дошкільного закладу - 5 935 356 грн 50 коп. (з них: 2 129 229 грн 73 коп. коштів бюджету районної ради, 450 000 грн коштів бюджету обласної ради та 3 356 126 грн 77 коп. коштів державного бюджету).
 
Заклад дошкільної освіти розпочне повноцінну роботу з 01 вересня 2021 року. На даний час зареєстровано 28 заяв від батьків.
 
Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками та успішно готуватись до навчання у школі.
 

joomlamodniyportal.ru