Друк

Нарада з питань дотримання виконавської дисципліни

.

01 червня відбулася нарада з питань дотримання виконавської дисципліни за участю працівників Новоград-Волинської районної державної адміністрації.
Про основні моменти в організації проведення нарад в райдержадміністрації проінформувала начальник відділу з питань організаційної роботи, взаємодії з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади Лариса Дейнеко.
Головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю, цифрового розвитку і цифровізації райдержадміністрації Сергій Лип’янець розповів про захист від кібератак та надання рекомендацій щодо забезпечення інформаційної безпеки при роботі в мережі Інтернет.
Про оформлення проєтів розпоряджень голови райдержадміністрації, контроль їх виконання та вхідних документів учасників наради інформувала провідний спеціаліст загального відділу Людмила Лугина.
Також в рамках наради заслухано про дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян». По даному питанню виступила головний спеціаліст загального відділу Людмила Існюк.
Керівник апарату райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко акцентував увагу присутніх на підвищенні виконавської дисципліни працівників структурних підрозділів райдержадміністрації при роботі з документами.