Друк

27 ВЕРЕСНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ

.

Шановні краяни, працівники туристичної сфери!
Щиро вітаємо всіх з Днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок.

Туризм, який останнім часом набув широкого розвитку – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє пожвавленню міжрайонних, республіканських, міжнародних обмінів та людських контактів.
День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля. Цілком природно, що це свято і тих, хто сам безпосередньо зайнятий у цій сфері - сфері туристичного бізнесу. Свято персоналу та керівників готельних комплексів, співробітників туристичних компаній і музейних працівників, а також всіх, хто намагається професійно забезпечувати наш повноцінний відпочинок.
Тож щиро бажаємо працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, а туристам зі стажем і початківцям – міцного здоров'я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.

Керівництво районної державної адміністрації