Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з міжнародним Днем волонтера

.

Шановні волонтери Новоград-Волинського району!

Щиро вітаю вас із нагоди свята.

 

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Ви витрачаєте свій вільний час на благо суспільства, присвячуєте йому свій талант, енергію і завзяття. Я щиро вдячний вам за вашу неоціненну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину. Особлива подяка за вашу допомогу військовим, що нині перебувають у зоні АТО та переселенцям зі Сходу країни.

Прийміть щиру подяку за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах. Бажаю усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.


З повагою,
голова Новоград-Волинської
районної державної адміністрації                                                    В’ячеслав АВРАМЕНКО