Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з Днем працівників радіо, телебачення і зв'язку!

.

Шановні зв’язківці, працівники радіо і телебачення району!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення і зв’язку!

 

Масові комунікації стали невід’ємною складовою й важливим показником нашого життя, є критерієм оцінки рівня розвитку й цивілізованості держави. Дякуючи вашій самовідданій праці, вашим знанням та професійним навичкам у людській свідомості формується образ нашої країни, нашого району.

Саме ви, представники електронних ЗМІ, щодня оперативно й об’єктивно інформуєте мешканців нашого району про головне у соціально-економічному, політичному та культурному житті нашої держави загалом та рідного краю зокрема, про важливі знакові події у всьому світі.

Своєю великою правдивістю, професійністю, виваженістю ви стоїте на сторожі демократії, фахово та самовіддано служите своїй справі, своєму народу, додаєте віри і впевненості в завтрашньому дні.

Тому з нагоди професійного свята бажаю вам міцного здоров'я, професійних успіхів, невтомного творчого пошуку та втілення нових цікавих ідей. Нехай щоденна праця приносить вам задоволення та приємні емоції.

 

З повагою,

голова райдержадміністрації                                                  В'ячеслав АВРАМЕНКО