Друк

#ВеликеБудівництво: Віталій Бунечко взяв участь у відкритті реконструйованого спорткомплексу у Радомишлі

.

У рамках ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським національної програми «Велике будівництво» на Житомирщині побудовано та відремонтовано ряд соціально важливих об’єктів. Серед них – спортивний комплекс «Динамо» у місті Радомишль.

 

Під час робочої поїздки до територіальної громади голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув, як проведено реконструкцію об’єкту, та долучився до його відкриття

“Бажаю, щоб ця велика й простора зала завжди була наповнена дітьми, гарним настроєм і перемогами. Вкотре підкреслюю, що подібні об’єкти є гарним прикладом спільної роботи держави, обласної та місцевої влади на благо громади. Така співпраця дає можливість отримати відчутний результат у досить короткий строк. Тому відтепер школярі та молодь Радомишльської громади у вільний час зможуть ще більше часу приділяти заняттям спортом, адже фізична культура та спорт – це невід’ємні чинники здорового способу життя”, — сказав Віталій Бунечко.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, загальна кошторисна вартість проєкту склала 26 млн грн, із них 6 млн грн — співфінансування з боку місцевого бюджету.

Відповідно до проєкту виконано ремонт внутрішніх приміщень, у тому числі зроблено «з нуля» балкон для 300 глядачів, заміну покрівлі, улаштування бетонних підлог, оновлення внутрішніх санітарних вузлів із душовими кімнатами, комплексну термосанацію будівлі, монтаж системи кондиціонування та вентиляції, а також оздоблення фасадів.

Після проведеної реконструкції у спорткомплексі «Динамо» у Радомишлі продовжать роботу секції з футболу, волейболу, баскетболу, гімнастики та кікбоксингу.

“Хочеться також побажати, щоб після відкриття спорткомплексу серед великих та знаменитих українських спортсменів стало ще більше представників Радомишльської громади”, — додав голова ОДА Віталій Бунечко.

Також, за підтримки народного депутата України Тетяни Грищенко, побудовано новий спортивний майданчик вартістю 1,6 млн грн. Це дозволить ще більшій кількості учнів влітку займатися спортом та проводити змагання з мініфутболу.

Нагадуємо, що у рамках програми Президента реконструйовано школу та відремонтовано дорогу у Новій Боровій. А Чоповицька об’єднана територіальна громада отримала сучасний дитячий садочок.