Друк

Для патронажних медичних сестер Житомир

.

Громадська організація In Touch Ukraine Foundation передала 32 ноутбуки від UNICEF Ukraine для патронажних медичних сестер Житомирщини. Передали техніку з нагоди Міжнародного дня медичної сестри та для поліпшення роботи медсестер, які працюють за універсально-прогресивною моделлю (УПМ) домашніх візитів.

Друк

Донать свій час на захист інфопростору. Проєкт «Брама» – онлайн-варта України!

.

У віртуальному просторі почав діяти новий проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. 

Друк

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо аналізу публічних закупівель робочою групою “Прозорість та підзвітність” у медичних установах області

.

Під час брифінгу йшлося про аналіз оголошених закупівель двох медичних закладів – обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського та міської лікарні №2 ім.Павлусенка. Загальна сума закупівель становить майже 32 мільйони гривень. 

Друк

Що отримають країни ЄС?

.

Вступ України до ЄС вигідний не тільки українцям, але і самому Євросоюзу. І більшість громадян країн ЄС це чудового розуміють. Вони достатньо відкриті до ідеї приєднання України, а теза про те, що ЄС не зацікавлений у приєднанні - це «вкид», який поширює російська пропаганда в країнах ЄС.

Друк

Чергова втрата серед військових на російсько-українській війні

.

З глибоким сумом Звягельська громада знову переживає важку втрату: загинув Захисник України – житель міста Звягель Сергій Миколайович Лось, 1983 року народження.


Він віддав своє життя за незалежність та мир нашої країни, вірно служив присязі та з мужністю захищав нашу Батьківщину.

Серце болить від невиправної втрати, співчуваємо рідним та близьким загиблого. Пам'ять про нього назавжди залишаться в серцях усіх, хто його знав, а слава про справжнього Героя житиме у віках.

Хай він спочиває з миром, а його душа знайде вічний спокій. Світла пам'ять та шана!

Пам'ятаємо кожного!