Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/08.2015/FutbolTokariv
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/08.2015/FutbolTokariv
Друк

Футбольний турнір пам'яті загиблих в АТО

Минулої суботи, 1 серпня у Токареві відбувся футбольний турнір пам'яті загиблих в АТО. Такі турніри відбуватимуться і надалі там, де народилися і жили наші захисники.

Турнір із міні-футболу у токареві був присвячений двом загиблим військовослужбовцям. Солдата 30 ОМБр Володимира Миколайовича Степанюка неоголошена війна забрала лише через два місяці після прапорщика Поліщука, який служив у 54 розвідувальному батальйоні.
В перший серпневий день 9 команд із Великого і Малого Молодькова, Горбаші, Яруня, Токарева, Дідович і Піщева вшанували пам'ять двох односельчан грою, в якій виклались на всі 100%.
На урочисте відкриття цього заходу прийшли родини загиблих, мешканці села, а також завітали голова РДА Володимир Михнюк, заступник голови районної ради Дмитро Рудницький, ініціатор всерайонного турніру пам'яті Василь Гордійчук.
Виступали представники районної влади, сільський голова Лілія Бойко, керівники місцевих підприємств, у поєднанні із тематичними виступами художньої самодіяльності обдарованої молоді.
Захід відбувся зі сльозами на очах. Дружина Юрія Поліщука залишалась молодою вдовою, їхній син – Євген – сиротою, а батькам Юрія і Володимира довелося пережити найстрашніше - поховати своїх дітей.
Указом Президента України цих героїв посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Володимир Михнюк цього дня мав честь вручити нагороди їхнім рідним.
По тому керівники СТОВ «Птахівник» Валентина Гальчук і ПСП «Граніт» Валентина Титяневич вручили родинам фінансову допомогу. Лілія Бойко - сільський голова, в свою чергу, вручила кошти від імені сільської ради і від ПП Журавкової Л.С.
Футболісти цього дня старалися як могли, щоб не осоромити імена своїх мужніх односельчан та вшанувати їх пам'ять достойною грою. Команди, під керівництвом головного судді змагань Юрія Чижевського розбились на три підгрупи. До фіналу увійшли ФК «Ярунь», ФК «Патріот» із Піщева та ФК «Граніт» із Токарева.
Запеклі футбольні футбольні баталії провели між собою токарівці і піщівці, де господарі поля отримали перемогу. За тим команда Піщева поступилась команді Яруня. В останньому матчі команди не здавались до останнього. Основний час показав нічию, тому долю кубка вирішили пенальті. Лише один м'яч, який замість воріт потрапив у перекладину і став вирішальним. ФК «Ярунь» стала переможцем турніру та отримала кубок.
Медалі, грамоти, грошові винагороди також отримали призери турніру.
Та головна перемога – у єдності. І коли попри тяжкі часи – війну в країні, складне економічне становище, громада здатна об'єднатися щоб вшанувати пам'ять своїх захисників – справжніх героїв, і попри біль втрати підняти голови і йти далі, зникають всі сумніви – нас не зламати!

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Фото Олени Чех (газета «Лесин край)

{gallery}08.2015/FutbolTokariv{/gallery}