Друк

В районі відкрито останні три меморіальні дошки

Вчора, 28 травня в Новоград-Волинському районі за участі заступника голови райдержадміністрації Н.В. Даниленко було відкрито останні три меморіальні дошки на честь військовослужбовців району, які загинули на Сході країни.

 Відкрито дошки:

- загиблому Петру Барбуху, випускнику Піщівської школи, який був призваний на військову службу у 30-ту окрему механізовану бригаду по мобілізації. Загинув 29 серпня 2014 року під час виконання бойового завдання в ході проведення антитерористичної операції в районі міста Харцизьк та міста Іловайськ Донецької області. І лише 5 березня 2015 року знайшов свій останній прихисток і спокій у рідній Жеребилівській землі.

- загиблому випускнику Повчинської школи - Олександру Юхимчуку. Олександр працював водієм «швидкої допомоги» у місті Рівне. У березні 2014 був призваний на військову службу у 30-ту окрему механізовану бригаду по мобілізації. З весни 2014 року перебування в зоні АТО. Сумлінно виконуючи військовий обов'язок, жодного разу не був у відпустці та на ротації. 24 січня 2015 року, не витримавши, серце патріота України зупинилося. 30 січня Олександру Володимировичу мало б виповнитися 42 роки.

- двом загиблим випускникам Токарівської школи - Юрію Поліщуку та Володимиру Степанюку.
Поліщук Юрій Васильович, головний сержант роти глибинної розвідки, проходив військову службу за контрактом. В ході проведення антитерористичної операції на сході України, 25 травня 2014 року загинув внаслідок отриманої травми.
Степанюк Володимир Миколайович, солдат 30-ї окремої механізованої бригади, призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 6 серпня 2014 року під час виконання бойового завдання у ході проведення антитерористичної операції в районі міста Сніжне Донецької області. І лише 19 грудня 2014 року знайшов свій останній прихисток і спокій у рідній землі.

Під час відкриття останніх меморіальних дощок нашим героям, Наталія Даниленко побажала присутнім, щоб такі дошки були останніми не тільки для району, а й для всієї України.
Слова скорботи висловлювали рідні, близькі, вчителі загиблих, директори шкіл, сільські голови.

 

Сектор інформаційної діялності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації