Друк

Віктор Градівський долучився до екологічного форуму «Ліси України: виклики, наука та безпека» у Житомирській політехніці

.

25 квітня в стінах Державного університету «Житомирська політехніка» відбувається Екологічний форум «Ліси України: виклики, наука та безпека». Участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, а також представники ДП «Ліси України», Столичного лісового офісу ДП «Ліси України», Державної екологічної інспекції Поліського округу, Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради, приватних підприємств області. 

Друк

У Житомирі обговорили реалізацію програми «Interreg Europe» громадами Житомирської області

.

25 квітня, у Житомирі відбувся захід про реалізцію програми ЄС «InterregEurope/URBACT», організований Українським інститутом міжнародної політики спільно з Департаментом координації міжнародної технічної допомоги Секретаріату Кабінету міністрів України та за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Друк

#безбарєрність: Представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю відвідала дитячий садок «Квітничок». ВІДЕО

.

Нещодавно Представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк відвідала дитячий садок «Квітничок». Метою візиту було оцінити створення безбар’єрного простору в закладі, який призначений для комфорту та безпеки  дітей.