Друк

Пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

.

Доводимо до відома жителів нашого району, що пільги щодо безплатного придбання ліків за рецептами лікарів і безплатного позачергового зубопротезування надаються відповідно до статей 20, 21, 22 та 30 Закону України « Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Вищезазначені пільги надаються безоплатно особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи віднесених до категорії 1 та 2, а особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи віднесених до категорії 3, потерпілим дітям та сім'ям, які мають дитину-інваліда, інвалідність якої пов'язана з наслідками Чорнобильської катастрофи пільги надаються за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу в розрахунку на одну особу за попередні 6 місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу.
Довідка про розмір середньомісячного сукупного доходу надається управлінням праці соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою вул. Ушакова 4/5, каб. № 6, при собі мати такі документи:
- ксерокопія паспорта (1-2сторінки та прописка);
- ксерокопія ідентифікаційного кода;
- ксерокопія посвідчення потерпілого громадянина ( посвідчення потерпілої дитини);
- довідка про склад сім'ї;
- довідка про доходи пільговика та членів сім'ї за попередні шість місяців на дату звернення.
З довідкою про середньомісячний сукупний дохід звертатись до лікаря (для видачі пільгових рецептів).

Довідки за телеф.-2 -40-36; 2-40-05

Відділ соціального
захисту громадян, постраждалих
внаслідок аварії на ЧАЕС УПСЗН