Друк

Освітній проект "Відкривай Україну"

.

Благодійною організацією «Благодійний фонд «З країни в Україну» із 2015 року реалізується освітній проект «Відкривай Україну» - один із найбільших освітніх проектів, який вже об'єднав понад 200 українських міст та розширив можливості самореалізації для 130000 школярів 7-11 класів.

Метою даного проекту є створення середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набувають необхідних компетентностей та отримують можливість реалізувати командою власну ідею у своїй школі та місті.

Так, за період втілення проекту на рівні шкіл реалізовано понад 2000 проектів, в яких задіяно близько 30000 учнів та дорослих, на рівні міст реалізовано понад 800 проектів, в яких задіяно близько 12000 учнів та дорослих. «Відкривай Україну» не тільки розширює можливості для самореалізації молоді нашої країни, але й сприяє у формуванні нової генерації соціально-активної, культурно збагаченої, ініціативної та високорозвиненої молоді.

У процесі виконання проектів учасники отримують програму навчання: роботу в команді , критичне мислення, системне мислення, роботу з ідеями,проектний менеджмент та комунікації – навики, які потребують не лише діти, але й дорослі.

Більше інформації про проект можна дістати на сайті: http://www.vidkryvai. com. ua/. Контактні телефони: 380973521871, 380661743803, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.