Друк

Конкурс для старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs в Україні

.

За підтримки Міністерства молоді та спорту України Благодійний Фонд ІСЕРР втретє організовує в Україні національний відбір Всесвітнього конкурсу для школярів-старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs, заснованого в Університеті штату Делавер, США.

Мета Diamond Challenge – надати можливість молоді розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

До участі в українському етапі конкурсу запрошуються команди (2-4 особи) школярів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл або студентів профільних коледжів/технікумів/училищ до 18 років. В рамках конкурсу, команда може презентувати свій бізнес-проект та має шанс позмагатись за приз в 11 000 доларів США.

Конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs відбувається у два етапи:
1. Національний відбір в Україні, з фінальними заходами у Києві у лютому 2019 року. На цьому етапі розробляються та подаються проекти за 2 напрямами: бізнес концепція та соціальне підприємство.
Команди переможців за обома напрямами отримають фінансову винагороду у розмірі 1000 доларів США та шанс представляти Україну на Світовому фіналі.
2. Світовий фінал відбудеться 13-15 квітня 2019 року в Університеті штату Делавер в рамках Молодіжного підприємницького саміту.

Призи: перше місце – 11000 доларів США, друге місце – 7000 доларів США, третє місце – 3500 долларів США.

Важливі дедлайни Конкурсу:
30 грудня 2018 року – закриття реєстрації команд та подачі письмових проектів англійською мовою;
15 січня 2019 року — оголошення 20 команд фіналістів;
16 січня – 15 лютого 2019 року — менторські та тренінгові заходи для команд фіналістів;
27 – 28 лютого 2019 року – Національний відбір у місті Київ. Визначення команд переможців.

Реєстрація та подача проектів за посиланням http://icepp.org.ua/images/InfoDC2019.pdf.

Проект має бути представлений командою від 2 до 5 осіб, хоча б одна з яких вільно володіє англійською мовою.
З правилами участі та вимогами до підготовки проектних робіт можна ознайомитись на інтернет сторінці www.icepp.org.ua (за посиланням http://icepp.org.ua/images/InfoDC2019.pdf).

Контактна особа: керівниця проектів Благодійного Фонду Інститут громадянської освіти та суспільних програм Наталія Шкурка
(email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. +380 66 175 0948).