Друк

«Творчість Василя Врублевського»

.

(до 55-річчя від дня народження Врублевського Василя Марцельовича, українського письменника, директора ЖОУНБ ім. Олега Ольжича)

Василь Марцельович Врублевський народився 9 квітня 1963 року у с. Карвинівка Романівського району Житомирської області. Навчався на філологічному факультеті Житомирського державного педагогічного інституту ім. Івана Франка.
Василь Врублевський – член Асоціації українських письменників (1997) та Національної Спілки письменників України (2003). Упродовж травня 2004 – травня 2007 рр. – голова Житомирської обласної організації Національної Спілки письменників України. З вересня 2010 року – директор Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича.
У читальному залі Новоград-Волинської районної бібліотеки імені Лесі Українки було проведено краєзнавчу інформіну «Творчість Василя Врублевського». Читачі бібліотеки ознайомились з творчістю видатного письменника. До уваги користувачів були представлені твори Василя Врублевського, які опубліковані в журналах «Косень» та «Тет-А-Тетерів». Також відвідувачі бібліотеки зацікавились книгою «Замах на генсека», яка була видана 1992 року, та книгою «Письменники Житомирщини», в якій зібрано біографічні і творчі репрезентації письменників нашої області.

Матеріал підготувала
завідувач відділу обслуговування користувачів
районної бібліотеки ім. Лесі Українки
Олена Боровська