Друк

«Витоки Уборті медові»

.

Нещодавно у с.Рудня-Іванівська Ємільчинського району відбувся перший обласний етнофестиваль «Витоки Уборті медові».

Кожен присутній зміг долучитися до справжнього святкового дійства і поринути у вир народних гулянь. Серед гостей свята – голова обласної ради Володимир Ширма, голови райдержадміністрацій Житомирщини, духовенство, жителі області. Голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Володимир Михнюк також відвідав фестиваль. Подякувавши господарям та організаторам святкового заходу, Володимир Володимирович привітав усіх присутніх зі святом та побажав миру, благополуччя, незабутніх вражень, приємного спілкування та віри у власні сили та можливості задля процвітання рідного краю.
У програмі свята: виступи народних аматорських колективів, серед яких й гурт "Калинові зорі" Будинку культури с.Повчине, цікаві виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва, майстер-клас по виготовленню поліських килимів, конкурси та експозиції колекцій, ігри та національні світлиці, де можна було поласувати неперевершеними поліськими стравами.
Приємно відзначити, що організаторам вдалося створити теплу, радісну та доброзичливу атмосферу. Кожен із присутніх мав можливість відчути її, та отримати море позитиву.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА