Друк

До уваги внутрішньо переміщених осіб

.

Управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської райдержадміністрації інформує про те, що Фонд громади Житомира Жанни Соловйової у співпраці із Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Британського уряду (ІЖАЮ) оголосив конкурс щодо участі внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у програмі із розвитку самозайнятості.

До участі у проекті запрошуються: внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької та Луганської областей та Криму віком 18-60 (жінки та чоловіки), які проживають у Житомирській обл.
Вимоги до учасників: самозайняті особи, які вже розпочали свій проект або хочуть відкрити власний маленький бізнес.
Програма передбачає видачу готівки на придбання обладнання: для самозайнятості – до 625 фунтів стерлінгів. В рамках програми учасники отримають обладнання, а не кошти.
Як долучитися до проекту? Зателефонувати на Фонд громади Житомира за номерами телефонів: 093-718-64-27 (Марина), 050-712-59-70 (роб.), 068-991-64-63 (Вікторія) та подати коротку заявку на співбесіду. Завітати до офісу Фонду громади Житомира для короткої бесіди та заповнення анкети учасника.
Заявки на участь у програмі приймають до 04 вересня 2017 року (включно). Передбачається конкурсний відбір кандидатів на участь у програмі.

Ткачук Н.М.