Друк

ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ВІДКРИТО СЬОМУ СТЕЛУ НА МЕМОРІАЛІ ЗАГИБЛИМ ВОЇНАМ АТО

.

Сьогодні, 23 серпня, відбувся урочистий захід до Дня державного прапора України біля меморіалу загиблим воїнам АТО, де відкрили 7-му стелу з прізвищами загиблих земляків.

У заході взяли участь представники районної та міської влади, військовослужбовці, громадськість.
Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк привітав присутніх із державним святом, висловив співчуття рідним та близьким загиблих та побажав миру, злагоди та процвітання для кожного українця.
«В знак безмежної шани та подяки за безсмертний подвиг, схиляю голову перед рідними загиблих воїнів, перед батьками, що втратили своїх синів. Від імені земляків, дякую вам за їх відвагу, рішучість та гідне виховання. Нам ніколи повністю не зрозуміти вашого горя, але ми завжди пам'ятатимемо подвиг ваших синів!», - сказав у своїй промові Володимир Михнюк.
В рамках заходу урочисто була відкрита та освячена сьома стела меморіального комплексу. Символічно, що відкриття відбулося саме в День державного прапора, адже саме жовто-синій стяг в боях був не просто символом нашої країни, а справжнім трофеєм під яким наші хлопці відчували прилив сміливості та відчайдушно рвались у бій захищаючи та боронячи рідну землю.
Світлу пам'ять героїв вшанували покладанням квітів до меморіалу та хвилиною мовчання.
Герої не вмирають. Вони вічно житимуть у наших серця. Пам'ятаймо про тих, хто віддав своє життя за мирне, незалежне, гідне майбутнє нашої України!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА