Друк

Про участь у виставці

.

У період з 21 по 23 квітня 2016 року в м. Мумбаї, Республіка Індія, відбудеться міжнародна виставка-конференція Технотекс-2016 з метою налагодження зв'язків з компаніями у галузі текстильної промисловості.

Технотекс-2016 – це міжнародна виставка-конференція, що проводиться щорічно для участі компаній у галузі технічної текстильної промисловості, а також основних покупців від організацій у сфері оборони, військово-морських сил, невоєнізованих спеціальних формувань, залізниці, організації прикордонних шляхопроводів, лікарень, будівельних компаній та ін. Також виставка надає зацікавленим учасникам платформу для налагодження зв'язків з компаніями в галузі текстильної промисловості у всьому світі.

Більш детальну інформацію щодо заходу можна дізнатися у координатора виставки пана Маноджа Мехти, моб. тел.: 91-9891098772,

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

У разі зацікавленості в участі повідомити відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації , тел.. 52505, ел.адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.