Друк

На порядку денному колегії РДА – підготовка до проведення комплексу весняно-польових робіт у районі

.

Сьогодні, 31 березня, в малому залі засідань відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації.

Засідання проходило під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко.
Крім членів колегії були запрошені також начальники управління агропромислового розвитку та відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури, головний спеціаліст управління агропромислового розвитку - Мізернюк Леонід Анатолійович, керівники сільськогосподарських підприємств, головний спеціаліст відділу сертифікації та сортової ідентифікації Державної інспекції сільського господарства в Житомирський області - Шикула Ольга Олексадрівна, державний фітосанітарний інспектор - Марчевська Світлана Миколаївна.

Єдиним питанням порядку денного колегії було «Стан підготовки сільськогосподарських підприємств району до проведення комплексу весняно-польових робіт у 2016 році» доповідав Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Ткачук.

Оскільки питання порядку денного було досить складним, тому воно включало в себе декілька підпунктів, а саме:

Питання про підготовку насіння ярих культур під урожай 2016 року доповідач: головний спеціаліст відділу сертифікації та сортової ідентифікації Державної інспекції сільського господарства в Житомирський області Ольга Шикула.

Питання про стан підготовки техніки для проведення весняно-польових робіт, про охорону праці під час проведення сезонних робіт у рослинництві та про стан виробничого і побутового травматизму під час проведення весняно-польових робіт в 2016 році надали слово: головному спеціалісту управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Леоніду Мізернюку .

Питання про стан розвитку та розповсюдження основних шкідників і хвороб сільськогосподарських рослин доповідав: державний фітосанітарний інспектор Світлана Марчевська.

Заслухавши всю подану учасниками інформацію колегія прийняла рішення: взяти до відома інформацію начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ткачука В.О. Управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації тримати на особливому контролі підготовку високоякісного насіння ярих культур, продовжити проведення постійного моніторингу перезимівлі озимих культур і їх фітосанітарного стану, забезпечити дотримання умов охорони праці, пожежної безпеки та правил дорожнього руху в агроформуваннях району та інше.


Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru